Before za big trip

Ascult Jay Z feat. Beyonce – „Forever young” si ma gandesc la ce va sa vie! In Bucuresti a dat prima ninsoare si, cliseistic sau nu, e cam trist sa iesi din casa, sa mori in trafic de nervi si sa-ti inghete popoul in statia de RATB. Asa ca mai bine… mai bine plecam noi la munte!:D Negrila, ai schimbat prefixu si-ai adus si zapada in capitala!

Bagaje n-am, bani momentan nu, dar am un chef nebun sa plec, sa urc la cucuietii din munte, s-o ascult pe Beyonce cum zice ea din gurita „forever young”, sa radem azi cum n-am mai ras niciodata si maine sa radem iar mai tare ca azi! Ah, plecam cu trenuletul! E un detaliu important, desi nu conteaza drumul ci destinatia, dar avand in vedere ca n-am mai mers cu trenul de vreo 2-3 ani, va sa fie fun fun fun! Caprele montane merg, in sfarsit, la munte, unde le este locul:))

Prea putina lume cunosc din toti cati au sa se adune pana diseara la Busteni, dar ce conteaza, Jean boxeaza, distractie sa fie! ATAT! De imprietenit ne vom imprieteni cu tontii dupa 2-3-4 cani de vin fiert si-o cafteala cu bulgari, ca oameni suntem! Nu stiu cat de mult vom mai pune pret pe „spiritul si caldura Craciunului” dupa consumul diverselor lichide magice, dar vom face sigur din weekendul asta o amintire de iarna de neuitat…sau poate de uitat, ca de la prea mult alcool ti se mai rupe filmu’, caci da, oameni suntem!

Conteaza prea putin etichetele si chestiile protocolare, important e sa ne simtim bine, in functie de ce inseamna pentru fiecare acest bine(pentru unii o damingeana cu vin, pentru altii un porc de lapte la gratar, pentru altii sa-si vada prietenii aproape). Iar daca dupa acest weekend prietenii(vechi si viitori) vor avea un zambet pe fata cand isi vor aminti de Cabana fara nume, inseamna ca a fost cum trebuie si cuvintele sunt de prisos. Of tu fata, iar te-ntinzi la barbologii si nici nu te-ai apucat de bagaje!!!

LE: Stay forever young, Negrila!!! LMA!