Botkeskoalle Damwâld beleefde, ondanks enig gespetter, een gezellige barbecue en speciaal voor de kinderen een swingende disco en ook nog eens een spannende bingo! (190 foto’s)

Botkeskoalle Damwâld vrijdag 14 juli. Vanmorgen werd na lang overleg tussen het schoolteam en de OR-leden én het raadplegen van diverse weerberichten unaniem besloten om het schoolfeest en dan met name het middagprogramma (Op het schoolplein.) uit te stellen naar volgende week dinsdag. Allemaal erg spijtig, maar toch zeer zeker een wijs en verstandig besluit. Tot diep in de middag heeft het geregend. Het avondprogramma, een gezellige barbecue ging wel door, zoals gepland. Voor de kinderen was er tevens de populaire en altijd erg gezellige disco en bingo! Maar ook vanavond viel er nog wel eens een regenbui. Geen nood een deel van de bingo werd binnen gehouden! De pret en de spanning was even groot!

Druk op onderstaande fotolink om 190 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipPVhPaClt1KYg6JGhQCdJoIJY61JJHBcqcPqOWP?source=pwa&authKey=CI-sivqe_Kne0wE