Ce mi-a placut si ce nu mi-a placut la targul Raw Generation Expo 2014. Plus Galerie FOTO


Sa incepem direct cu ceea ce mi-a placut la targul Raw Generation Expo 2014:

+ Au participat aproape 100 de expozanti cu produse si servicii foarte interesante.
+ Gaseai orice aveai nevoie pentru o viata sanatoasa: de la aparate pana la ingrediente, de la cosmetice la produse de la ferma etc.
+ Am vazut multe noutati la Raw Generation Expo 2014: am descoperit magazine foarte ok pe care nu le stiam, produse de care nu auzisem.
+ Poti sa vezi si sa testezi multe produse pe care le stii de pe Internet si poti sa intrebi orice vrei despre ele. Oamenii stiu sa raspunda si sa explice.
+ Au fost si firme care au avut reduceri la Raw Generation Expo 2014.
+ Targul Raw Generation Expo 2014a fost excelent promovat, au venit multi vizitatori, cred ca au fost cateva mii bune.
+ Dupa cum zicea un expozant cu care am discutat: „Raw Generation Expo 2014 este singurul targ raw&bio din Romania la care merita sa participi si ca expozant si ca vizitator”.
+ Ne-am intalnit cu mai multi cunoscuti de la magazine bio.
+ Mi-am facut prieteni noi.
+ Am gasit tot ce cautam sa cumpar, mi-am bifat toata lista mea.

Si acum cateva lucruri care nu au fost prea ok la acest targ (veti observa ca unele din aceste puncte nu tin de targ direct ci de hotel sau expozanti, dar totusi fac parte din experienta noastra ca vizitatori la Raw Generation Expo 2014):

– Standurile Raw Generation Expo 2014 erau amestecate, nu a existat o organizare in functie de tipul de produse, ci o alta asezare, care imi scapa (cam cum am asezat si eu fotografiile de mai jos ???? ).
– Lista cu participanți la targ nu a fost disponibila pe website-ul targului si nu era prea vizibila nici in cadrul evenimentului, era o foaie tiparita si asezata pe un banner.
– Cand veneai din parcarea hotelului Rin spre targul Raw Generation Expo 2014, nu era semnalizat in nici un fel evenimentul. Este adevarat ca nu aveai cum sa te ratacesti pe culoar, dar nici nu stiai daca mergi bine.
– In biletul de intrare la Raw Generation Expo 2014 ar fi fost util sa primesti harta cu expozanti, sa stii unde mergi – mai ales ca vorbim de aproape 100 de standuri.
– Ma asteptam la mai multe reduceri din partea expozantilor, unii chiar nu aveau deloc.
– Holul de acces la targ era foarte inghesuit, in dreapta standuri si in stanga mese, iar in centru plin de oameni, de-abia inaintam.
– Parcarea de la Rin Hotel este inghesuita si pe fiecare etaj sunt prea putine locuri de parcare, ajungi rapid cu masina la etajele 5-6 si tot nu gasesti vreun loc.
– La unii expozanti nu puteai sa platesti cu cardul.
– Este dificil sa vizitezi targul cu copiii, este mare inghesuiala.

Voua cum vi s-a parut aceasta editie Raw Generation Expo 2014?

Iata si o galerie foto de la Raw Generation Expo 2014: