Sex on the beach!

Lieve lezers,

Heeft de Mojito cocktail een beetje gesmaakt? Wij willen natuurlijk graag zo veel mogelijk reacties en tips van jullie horen. Nu het dan toch alweer bijna weekend is wilden we alvast wat nieuwe cocktails erop gooien. En ook al is het dan misschien buiten niet zo’n mooi weer, nog een beetje een zomers gevoel houden is prima te doen met een lekker versgemaakte cocktail in je hand. Dus bij deze wil ik (Valérie) jullie een nieuwe en stiekem ook mijn favoriete cocktail aanbieden.. Sex on the beach! In mijn beleving echt dé vakantie cocktail. Lekker fris en zonnig. Binnen enkele minuten heb je deze cocktail al klaar staan. Wat ook makkelijk is, is dat je net zoals bij de Mojito geen shaker nodig hebt.

  • Wat je wel nodig hebt:
  • – Longdrinkglas
  • – Stampertje
  • – Rietjes
  • – 30 ml vodka (bijv. Smirnoff)
  • – 30 ml perzik likeur (bijv. Peach Tree)
  • – Jus d’orange
  • – Cranberrysap
  • – (eventueel ook grapefruitsap)
  • – IJsblokjes

Pak het Longdrinkglas en doe daar de ijsblokjes in, 5 ijsblokjes zijn zeker genoeg. En nu is het eigenlijk een kwestie van alles erin gieten. Begin met de vodka, daarna de perzik likeur, afhankelijk van of je er ook grapefruitsap in doet doe je er de hoeveelheden fruitsappen in. Zorg dat je het eerlijk verdeeld zodat het glas vol is. Als je besluit de grapefruitsap niet te doen kun je voor de jus d’orange en cranberrysap ook 30 ml aanhouden. Niet iedereen lust grapefruitsap op zichzelf maar in de cocktail geeft dit juist de frisse wat zuurdere smaak. Als laatste meng je met het stampertje alles door elkaar. Doe een felgekleurd rietje in het glas en drinken maar!

Ook voor deze outfit heb ik even http://www.nelly.com afgespeurd. En ook al is het drankje iets meer oranje dan roze, toch vond ik dat oranje iets te snel Nederlandselftal-achtig werd. Dus opzoek naar een roze jurkje en bijpassende accessoires vond ik dit en ik hoop dat dit jullie enigszins inspireert. Dit jurkje vond ik erg mooi bij de cocktail staan omdat het niet fel roze is, maar ook nog wat van oranje wegheeft. De palletjes en steentjes geven een feestelijke uitstraling en daarom ideaal om met stappen of op vakantie aan te doen. Omdat het jurkje al vrij druk is qua glimmers vond ik het mooier om met accessoires wat rustiger aan te doen. Natuurlijk wel een mooie pump erbij die er mooi bij staat maar niet alle aandacht afleid van het jurkje. En een handig bijpassend tasje kan natuurlijk ook niet ontbreken als je gaat stappen.

En om deze blog lekker vrolijk af te sluiten heb ik voor jullie een leuk zomers nummertje van Nayer Ft. Pitbull & Mohombi met Suavemente. Of je nou gaat stappen of lekker thuis zit, met dit typische vakantie liedje kan jouw avond niet meer stuk! Wij hopen jullie snel weer terug te zien voor nog meer overheerlijke cocktails!

Liefs Valérie